* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

 • SZÍNEKKEL TELI GYERMEKSZOBA

  SZÍNEKKEL TELI GYERMEKSZOBA

  A gyermeket körülvevő színek hatása lehet ellazító és megnyugtató, vagy a tettvágyat fokozó. A gyermekszoba színvilága tehát nem elhanyagolható jelentőségű, és összhangban kell lennie apró lakójának lelki érzékenységével. Gyermekszobák esetében általában jól beválnak az élénk, vidám, tettekre serkentő színek, de nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a túl intenzív színek fárasztóak is lehetnek.

  nézze meg
  MUTASD MEG A SZOBÁDAT, ÉS MEGMONDOM, KI VAGY!

  MUTASD MEG A SZOBÁDAT, ÉS MEGMONDOM, KI VAGY!

  Ha ki kell választanunk szobánk falainak a színeit, a leggyakrabban kompromisszumra törekszünk aközött, hogy mi a divatos és aközött, mi felel meg a mi egyéni ízlésünknek. Végül, tudat alatt, olyan színhatások mellett döntünk, amelyek tökéletesen visszatükrözik a természetünket, és megfelelnek vérmérsékletünknek. A színek ugyanis nemcsak a hangulatot tükrözik vissza, hanem… a jellemet is.

  nézze meg
 • HÁLÓSZOBA – GONDOSKODJON SZÍNES ÁLMAIRÓL

  HÁLÓSZOBA – GONDOSKODJON SZÍNES ÁLMAIRÓL

  Az ideális hálószoba? Leggyakrabban a nyugalom, intimitás, pihenés vagy kikapcsolódás jut róla eszünkbe. A lélek harmóniáját csak úgy érhetjük el, ha gondoskodunk annak a helyiségnek a harmóniájáról, ahol pihenni szeretnénk. A berendezés egyik legfontosabb eleme, amely hatással van a közérzetünkre, nem más, mint az a szín, amellyel kifestjük pihenőhelyünk falait.

  nézze meg
  A MEGVÍLÁGÍTÁS HATÁSA A SZÍNÉRZÉKELÉSRE

  A MEGVÍLÁGÍTÁS HATÁSA A SZÍNÉRZÉKELÉSRE

  A szín érzékelése és befogadása tekintetében rendkívül fontos tényezők az aktuálisan uralkodó megvilágítási viszonyok.

  nézze meg
 • HOGYAN BEFOLYÁSOLJA A SZÍN A TERET

  HOGYAN BEFOLYÁSOLJA A SZÍN A TERET

  A körülöttünk lévő színek többet jelentenek, mint egy szép helyiség vagy színes bútorok. A minket körülvevő színhatások közvetlenül befolyásolják azt is, hogyan érzékeljük a környező teret. A megfelelően megválasztott színek optikailag tágíthatják vagy szűkíthetik a felületet, lesüllyeszthetik a mennyezetet, lerövidíthetik vagy meghosszabbíthatják a helyiséget, stb.

  nézze meg
  ŚNIEŻKA SELYEMFÉNYŰ - SZÍNORGIA

  ŚNIEŻKA SELYEMFÉNYŰ - SZÍNORGIA

  A lengyel piacon kapható óriási festékválaszték miatt a legjobb szín kiválasztása nem akármilyen kihívást jelent. Van néhány olyan tényező, amely befolyásolja a megfelelő színhatás megválasztását. Érdemes elgondolkozni azon, mit is jelent az, hogy a legjobb szín?

  nézze meg