* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ SZÍNT A LAKÓTÉRBE?

Lakásunk színeinek a kiválasztása nagyban függ attól, milyen helyiségről van szó. Ez abból fakad, hogy a színek eltérően hatnak lelkivilágunkra, és egy meghatározott színárnyalat használata egy adott térben befolyásolja érzéseinket, közérzetünket, sőt, általános pszichikai és fizikai állapotunkat is.

Különböző színárnyalat-összeállításokat használva ugyanabban a szobában teljesen eltérő hangulatot tudunk kialakítani. Ezért okosan ki kell használnunk a színek jótékony hatását, és a választásnál ne csak saját ízlésünk irányítson bennünket. A hálószobába illő szín nem biztos, hogy beválik a szalonban is, ahol a vendégeket fogadjuk, és közösen töltjük az időt családi körben. A gyermekszobába kiválasztott színösszeállítások bizonyosan nem nyerik el egy lázadó gimnazista tetszését. Az a szín, amelyik megnyugtatóan hat a fürdőszobában, az étkezőben elveheti az étvágyunkat. A szalon elegáns és kifinomult színvilága egy sötét előszobában émelyítőnek és kifejezéstelennek fog tűnni.

Jak wybrać kolor do wnętrza

Az adott lakótér színvilágának tervezésénél a következő aspektusokat kell figyelembe venni:

 

  • A helyiség funkciója
  • Méretek és arányok
  • Milyen érzelmeket kívánunk átélni az adott térben
  • A berendezés és felszerelés azon elemei, amelyeket nem akarunk megváltoztatni
  • A természetes és mesterséges világítás fajtája

Mindezek a tényezők kijelölik számunkra a lehetőségek „mozgásterét”, optimális összhangjuk megteremtése pedig lehetővé teszi a helyes döntés meghozását a színvilágot illetően.