* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

IDEÁLIS SZÍNEK A SZALONBA

A szalon különleges módon alkot egyszerre privát és nyilvános teret. A család mindegyik tagja használja, ugyanakkor a névkártyánk is, amelyet meg akarunk mutatni barátainknak és vendégeinknek. A szalon egyrészt bemutatja esztétikai ízlésünket és életmódunkat, másrészt egy olyan tér, amely őrzi a funkcionalitás és a komfort megfelelő szintjét. Színeinek ugyanakkor el kell nyerniük az egész család tetszését, amihez bizonyos mértékű kompromisszum is szükségeltetik.

A szalon színvilágának tervezésénél próbáljuk vendégeink helyébe képzelni magunkat. Azt akarjuk elérni, hogy értékeljék a belső tér eleganciáját és kifinomult jellegét, vagy inkább feszélyezetlen, barátságos és hívogató légkört akarunk kialakítani? Azt akarjuk-e, hogy modern, az aktuális divat- és lakberendezési trendeket ismerő személyeknek tartsanak bennünket, vagy inkább bizalmat ébresztő konzervatívoknak, akik ragaszkodnak az egyetemes értékekhez? Mindezeket a jellemzőket ki lehet fejezni a színválasztás útján is.

Kolory farby do salonu

Reprezentációs szalon

A szürkék differenciált skálája erős lila és vörös hangsúlyokkal a belső térnek bátor és nagyon karakteres arculatot ad. A szürke különböző árnyalatai már néhány éve feltűntek házainkban, selymes fényük pedig nemesen kiemeli a bútorok színét és az erős kolorisztikai részleteket. A provokáló és figyelemkeltő vörös rendkívül ragyogóvá válik a mesterséges, meleg megvilágításban. Jó érzékkel kell alkalmazni, hogy inspiráló, ne pedig ingerelő legyen. Ugyanakkor a lila nem mindennapi, kifinomult légkört teremt a helyiségben, ami kiválóan illik a glamour stílusú berendezéshez.

Családi szalon

A meleg bézsek és csokoládébarnák hatására a belső tér barátságossá válik, és biztonságérzetet kelt. A barna a tradíció színe, a házé, és ínycsiklandó módon idézi fel a kávé és a csokoládé színhatását. A szalonban a barnák és a meleg bézsek kombinációja egy klasszikus és elegáns kávéház atmoszféráját hozza létre, amely mind a hétköznapokon, mind pedig nagyobb társasági összejövetelek vagy ünnepek alatt kellemes.

Természetes szalon

A zöld természetes jellege miatt a legtöbb ember szabadon és kényelmesen érzi benne magát. A világos, ragyogó zöldek a természettől fogva frissek és fiatalosak – élénkítik az elmét, és fénnyel töltik meg a teret, különösen azokban az évszakokban, amikor a természetben érezhetően kevés a fény és a zöld. A zöld pasztellszínek optikailag kitágítják a teret, és pihentetően hatnak.