* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Színek megválasztása

 • A HÁZ KIDÍSZÍTÉSE A KARÁCSONYI ÜNNEPEKRE

  A HÁZ KIDÍSZÍTÉSE A KARÁCSONYI ÜNNEPEKRE

  Az Ünnepek varázsa minden évben arra inspirál minket, hogy ennek a belső térben is kifejezést adjunk. Újból megszeretjük a mandarint, a fahéj illatát, a gyertyák fényét és a különböző karácsonyfadíszeket. Az ünnepek előtt érdemes időt szánni a díszítések kiválasztására és a nekik megfelelő kolorisztikai háttér biztosítására.

  nézze meg
  A SIKER SZÍNEI

  A SIKER SZÍNEI

  A lakótér színeinek a megválasztása nagy hatással van az emóciókra és az ott tartózkodó emberek közérzetére, a színhatások szakmánk jellege szerinti megfelelő megválasztása pedig lényeges tényezője lehet szakmai sikerünknek.

  nézze meg
 • HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ SZÍNT A LAKÓTÉRBE?

  HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ SZÍNT A LAKÓTÉRBE?

  Lakásunk színeinek a kiválasztása nagyban függ attól, milyen helyiségről van szó. Ez abból fakad, hogy a színek eltérően hatnak lelkivilágunkra, és egy meghatározott színárnyalat használata egy adott térben befolyásolja érzéseinket, közérzetünket, sőt, általános pszichikai és fizikai állapotunkat is.

  nézze meg
  JÁTÉK A SZÍNEKKEL

  JÁTÉK A SZÍNEKKEL

  A színekkel játszhatunk, tetszőleges összeállításokba komponálva azokat, amivel eltérő jellegű tereket hozhatunk létre. Az egyes színek hatásáról szóló ismereteinknek köszönhetően meg tudjuk komponálni a helyiség elemeit úgy, hogy az kedvezzen a koncentrációnak, ellazítson, tettekre hangoljon, vagy éppen romantikus gondolatokat ébresszen...

  nézze meg
 • IDEÁLIS SZÍNEK A SZALONBA

  IDEÁLIS SZÍNEK A SZALONBA

  A szalon különleges módon alkot egyszerre privát és nyilvános teret. A család mindegyik tagja használja, ugyanakkor a névkártyánk is, amelyet meg akarunk mutatni barátainknak és vendégeinknek. A szalon egyrészt bemutatja esztétikai ízlésünket és életmódunkat, másrészt egy olyan tér, amely őrzi a funkcionalitás és a komfort megfelelő szintjét. Színeinek ugyanakkor el kell nyerniük az egész család tetszését, amihez bizonyos mértékű kompromisszum is szükségeltetik.

  nézze meg
  A KONYHA ÉS A FÜRDŐSZOBA FALAI, SOKFÉLE MÓDON

  A KONYHA ÉS A FÜRDŐSZOBA FALAI, SOKFÉLE MÓDON

  Szeretné megváltoztatni ezeknek a helyiségeknek a jellegét, de nem tudja, mely anyagok lesznek megfelelőek? Bemutatjuk a mi javaslatainkat.

  nézze meg