* WAŻNE:

Dostępny asortyment oraz aktualności mogą różnić się w zależności od kraju. Dlatego wybór języka powiązany jest krajem pobytu przy wyborze strony producenta.

Jeśli wybieresz przeglądanie w języku polskim a przebywasz na terenie Rosji - asortyment podany na stronie może różnić się od dostępnego.

Fehér

A fehér a legvilágosabb szín, a tisztaság és az ártatlanság jelképe. Nyugalmat és jó közérzetet biztosít. Csillapítja az érzelmeket. Jó gyógyszer a stresszre, a szabadság érzetét kelti. A túl sok fehér – ha pl. minden fal ilyen színű – azonban a magány és a szomorúság érzetét válthatja ki. Olyan embereknek javasoljuk, akik irányítani szeretnék saját életüket, szeretnének világosan gondolkozni, nyitottá válni az új tervekre és ötletekre. Nem kedvez a döntéshozatalnak. Nem ajánljuk azoknak, akik magányosnak érzik magukat, és hatékony működésre van szükségük.

A fehér jellemzője, hogy világosít és derűsebbé tesz, ilyen hatással van a vörösre, a kékre és a zöldre. Jellegzetessége, hogy az intenzív színek szomszédságában átveszi azok árnyalatát, és ezzel elveszti a szigorúságát. Az élénk színt szelídebbé teszi, az erős kontrasztot csillapítja, ezzel sok lehetőséget nyújt arra, hogy a fehéret egy adott szín több árnyalatával kombináljuk. A fehér a kékkel, csakúgy, mint a zölddel, nagyon friss és pihentető színösszeállítást ad, ami ideális a dolgozószobába. Nagyszerűen illik gyermekszobába is, amely sok fehér színnel kifestve megfelelő háttér a gyakran színes játékokhoz és gyermekbútorokhoz.

A fehér nagyszerűen harmonizál minden fából készült kiegészítővel, a világos fenyőtől a sötét tölgyig terjedő padlóval vagy bútorokkal. Az üvegből készült elemek szintén érdekes párosítást adnak a fehérrel. A fa és üvegbútorok összekapcsolása a fehér falakkal mind szalonban, mind étkezőben alkalmazható. Az aranyszínű elemekkel díszített fehér nagyon nemes kombináció, érdekesen harmonizál a szalon erőteljes, mintás kanapéjával, vagy a hálószoba ágytakarójával. A fehér kiválóan mutat az előszobában is, mivel ez többnyire sötét helyiség. Vizuálisan megnövelhetjük az alacsony helyiség magasságát, ha a mennyezetet és közvetlenül alatta egy öt centis sávot fehérre festünk.

Pasztellszínekkel összekapcsolva a fehér lágy és tavaszias, a szelíd frissesség érzetét kelti, és ideális választás azokba a helyiségekbe, ahol sok időt töltünk el, mint pl. étkező, hálószoba vagy konyha. A pasztellszínekkel összekapcsolt fehéret kiemelhetjük intenzív színű, bátor díszítésű anyagokkal, amelyekhez színben illő bútorok társulhatnak.

A ház fehér homlokzata a tisztaságot juttatja eszünkbe. Barna tetővel és pácokkal befestett zsalugáterekkel összekapcsolva a ház nemes és méltóságos kinézetet nyer. A kert zöldje csak fokozza ezt a hatást.